Jag drömmer om att 2014 blir det året då du får möta Gud på ett alldeles speciellt sätt. Ett år där hans kärlek för dig får vara i fokus av allt. Ett år där du får så mycket av hans kärlek att det flödar över så att du kan ge av hans kärlek till andra runt om dig.

Jag drömmer om att du ska få vara med om en förvandling, i ditt liv, i din skola, i din familj och i din kyrka.

Jag drömmer om att det här ska bli det året ska bli det år där du tar nya steg i din tro, där du kommer närmre Gud än någonsin förut. Ett år där du växer tillsammans med Gud. Ett år där du låter Gud forma dig till den han vill att du ska bli. Ett år där du ser till Guds vilja och litar på honom.

Jag dömmer att du det här året ska våga ta steget att prata med någon när du behöver. Ingen ska behöva bära något själva i den här kyrkan. Vi finns till för varandra, och jag drömmer om en gemenskap där ingen av er känner sig rädda för att prata med någon, oavsett vad det gäller.

Jag drömmer om att 2014 blir det året som ingen lämnas utanför! Ett år där alla känner sig som en i gänget, ett år där vi bryr oss extra mycket om varandra och tar hand om varandra.

Och jag drömmer att du är den, som tar in andra i vår gemenskap, att du är den som blir en klippa för dina vänner.

Jag drömmer att du det här året hämtar all din styrka hos Gud, för han har aldrig slut på styrka, att du kommer till Gud när du är trött och behöver någon att vila mot.

Jag drömmer att du det här året ska lära dig att skilja på vad som bygger upp dig och vad som bryter ner dig. Att du ska lära dig vad som kommer från Gud och vad som är attacker mot din relation med Gud.

Jag önskar att du hittar och lär dig mer om vem du är, vilken identitet du har i Gud. Du ska inte behöva oroa dig för vad andra tycker och tänker om dig, för du ska få vara så säker på dig själv i Gud att det inte spelar roll vad andra säger att du är.

Jag drömmer att du det här året upptäcker och utvecklar dina gåvor. Att du vågar ta plats och använder dina gåvor som du har.
 
Jag drömmer om att du ska låta Gud ta dig till platser du aldrig någonsin trodde var möjligt och att du ska låta honom använda dig på ett gudomligt sätt, som du heller inte trodde var möjligt!
 
Jag är redo, är du redo?
 
På nyårskvällen så tog jag ett bad, för att slappna av ett tag. Jag hade med min dator för att lyssna på lovsång och ta en stund med Gud. Min pojkvän hade tidigare gjort samma sak och fått ett möte med Gud och jag kände en sån längtan att få vara med om samma sak. Jag behövde Gud och jag behövde stänga in mig för att inte ha något som stör mellan mig och Gud.
När jag är där i badet så tog det inte lång tid innan jag fick en tanke i huvudet. En bild som jag vet är lite haltande, men för mig funkar den om man använder den som jag fick den. Vilket man ska göra, inte lägga till eller ta bort något.
Jag hade bubblor och skum i mitt bad, och det här var vad som dök upp i mitt huvud, från Gud:
"Du vet hur det känns att ligga under vattnet, det är varmt och du är helt omsluten av vattnet. 
Vattnet är jag. När du är hos mig, är det som när du är i badet. Du är helt omsluten av mig och kan bara slappna av. 
Men du vet också, att om du lyfter upp en arm eller ett ben, så tar det emot, för i vattnet är du så lätt. Så fort du kommer till vattenytan och vidare upp i luften blir det bara kallare och tyngre. Så blir det om du drar dig bort från mig. 
Som du också nu har märkt när du försöker lyfta upp din arm, är att jag inte lämnar dig. Jag lämnar dig inte förrän du tar en handduk och torkar bort mig, när du inte vill ha med mig att göra längre. 
Jag finns hos dig, tills du väljer bort mig. Men även om du lyfter upp en arm ur badet, så är det inte över. Du kommer märka att du tillslut inte orkar hålla din arm uppe längre, då är det bara att lägga ner den, lägg ner din arm i badet, känn hur den blir varmare och omsluten av vatten igen. Det är så med mig, jag finns alltid för dig, du kan alltid komma tillbaka till mig och vila dig."

Jag vet att den här bilden är haltande, för när man badar måste man förr eller senare gå upp och torka sig och gå vidare med livet, men det fungerar när du är i badet. 
 
 Så för er som känner att ni behöver Gud, men det känns som att du inte får så bra kontakt, testa att stänga in dig med bara dig själv. Du kan ha lovsång, men stäng av facebook, mobilen och så. Ta en stund bara för Gud, där inget kan störa. Ett bad är perfekt. Ta ett bad med Gud, öppna dig för vad han vill säga dig, och bara vila i hans varma omslutande famn.