Alltså jag har märkt av det här med att vänner inte alltid kanske gör som man vill att de ska göra eller som man tycker att de borde!
Jag har blivit sviken av vänner och jag har nog svikit vänner också, och det gör ont. Men vi är alla människor och kan göra fel som sårar andra, det är lite så det kan bli i livet. Men trots att man vet att alla gör fel så gör det ju så ont att bli sårad. Det gör så ont att känna sig ensam. Det gör väldigt ont att se sina vänner göra fel val. Men jag kan inte bestämma över mina vänner! Vet ni vad jag kan göra istället? Jag kan be.
Jag kan be att mina vänner inte ska såra och bli sårade och att de ska göra rätt val i livet så att det får ett så bra liv som möjligt. Och jag ber. För är det något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat så är det mina vänner. Det finns några som ställer upp i vått och torrt och till er vill jag säga tack! Och jag ber för er, jag vet för alla jag vet behöver det. Och vem behöver det inte liksom?
Jag tror att alla behöver Jesus och hans hjälp, det tror jag faktiskt. Han behöver du aldrig tvivla på om han ställer upp för dig eller inte. Han gör det! Oavsett hur mycket fel du gjort eller hur många vänner du sårat eller hur många gånger du själv blivit sårad. Han är en vän för evigt.

Istället för att skriva ett långt inlägg här tänkte jag länka till en riktigt bra video på youtube! Ta tid med 18 minuter och 17 sekunder och se vad som händer. Det är riktigt fint! För övrigt önskar jag er en riktigt fin kväll, God Bless!
"När jag är långt borta söker du upp mig, du drar mig in i din famn"
 
 

När vi inte orkar kämpa, då söker Gud upp oss och drar oss in i hans famn. 
När allt känns tungt finns han som mest för dig! Glöm ALDRIG bort att Gud inte försvinner! Han lämnar dig inte och han vill dig väl. Han skulle aldrig låta dig gå igenom  något du inte klarar. Jag själv har fått gå igenom en depression när det kändes som att Gud inte fanns för mig, och ingen annan heller. Men jag hade fel. Det visade sig vara tvärt om, under min depression bar Gud mig. Jag såg det bara inte! Så om det är något jag vill att just du ska komma ihåg så är det att oavsett hur jobbigt eller svårt något är, så bär Gud dig genom det! 
 
Idag har jag gått och varit irriterad över vädret, irriterad över saker som folk gör, irriterad över saker som folk INTE gör. Tillslut kom jag på mig själv med vad jag höll på med. Varför klagar jag över saker som har sån liten betydelse i det stora livet? 
Jag menar, i vissa länder skulle de bli jätteglada om det regnade. Jag klagar över det.
Vissa skulle vara glada. Över varenda droppe som faller från himlen. Så varför lät jag det förstöra min dag?
Jag gör nog ofta såhär, och det gör mig lite ledsen. Varför kan jag inte bara vara tacksam för det jag har? 
Min dag var ju egentligen bra ju, jag har många vänner, hade roligt i skolan. Fick äta god mat när jag kom hem från skolan, planerade söndagens möte i kyrkan. Men allt detta var som förstört för att jag var irriterad över vädret. 
 
Så jag har nu med hjälp av Jesus bestämt mig för att försöka hitta de positiva sakerna i varje dag. Och jag tror verkligen att det kommer att göra mig till en gladare människa! :) 
 
Dagens låttext som inte försvinner ur huvudet:
 
Who has told every lightning bolt where it should go?
Or seen heavenly storehouses laden with snow?
Who imagined the sun and gives source to its light?
Yet conceals it to bring us the coolness of night
None can fathom
 
Du ser igenom, du ser förbi allting jag skapat och försökt bli.
Mitt liv är en öppen bok i din hand, ändå måste jag komma ändå måste jag fram.
du väckte min längtan du sa mitt namn, jag blir aldrig densamme och ett är nu sant.
Utan dig blir hösten för alltid kvar, utan dig blir frågorna aldrig svar.
Utan dig är livet ett iskallt hav, utan dig, utan dig.
Du är liv pulserande inom mig varje andetag beror på dig.
Du är vårvinden som omger mig.Mitt liv är ingenting, utan dig!
 
 
 
 
 
 
Jag tror på en Gud som är god, som älskar dig för den du är. En Gud som vill hjälpa dig genom allt och en Gud som bär dig genom svåra tider!